Viikkotunnit

- Kaikille sopivaa rentoutusta ja vetreytystä - 

Tervetuloa Viikkotunnille etänä etelästä! 🌴

MINDFULNESS-JOOGA & VAIHTUVA LÄSNÄOLON HARJOITUS

Nämä tunnit ohjataan Aasiasta käsin, joten toivon joustamista, sekä kärsivällisyyttä mahdollisten teknisten haasteiden kanssa. 🐒 Tästä syystä voit maksaa tunnin jälkeen lahjoituksena, oman maksukyvyn ja mieltymyksesi mukaan: 1€, 5€, tai 10€.

Su 22.1.23 klo 11-12   &   Su 29.1.23 klo 11-12

Osallistumisohjeet

Tekniikasta:

- Tarvitset tuntia varten tietokoneen (padi tai puhelinkin käy), ja siihen Zoom-videopuheluohjelman: https://zoom.us/download

- Tunti alkaa klo 11, sekä omaksi, että toisten iloksi, tulethan ajoissa paikalle. 🙏 Yhteinen videokuva aukeaa n. 15 minuuttia ennen tunnin alkua, jolloin voit testailla, että yhteys, kuva, sekä ääni toimii.

- Jos sinun nettiyhteys katkeaa, voit tulla samalla linkillä takaisin odotushuoneeseen, josta pääset sisään harjoitusten välissä. Jos mun nettiyhteys katkeaa, odottele kaikessa rauhassa, ilmestyn ruutuun jahka yhteys taas toimii. 

- Kukin vastaan oman tekniikkansa toimivuudesta, vinkkejä yhteyden parantamiseen löydät täältä.


Tuntien sisällöstä:

- Tunnit sisältävät rauhallista Mindfulness-Joogaa, sekä vaihtuvan mielikuvaharjoituksen, tai kehonrentoutuksen. Tunnin lopuksi voidaan mahdollisesti vaihtaa pari sanaa kokemuksesta.

- Harjoitteet sopii niin ensikertalaisille, kuin Mindfulness-konkareillekin. Olet tervetullut sellaisena kuin olet. :)


Tarpeistosta:

- Voit varata itsellesi sopivan alustan (joogamatto, patja tms.), hieman alustaa leveämmän tilan lattialta, ja kenties pienen tyynyn pään alle. Voit myös varmuudeksi varautua joogavyöllä (tai huivilla/nauhalla tms.).

- Lisäksi voit varautua sopivalla istuimella (tuoli, tyyny, jakkara...)

- Pukeutua voit joustaviin vaatteisiin, lisäksi voit ottaa viereesi vesipullon, sekä lämmikettä (esim. huopa, villatakki, villasukat).

- Jos sinun polvet on kipeänä, vilkaisethan ennen tuntia vaihtoehtoiset jooga-liikkeet täältä.


Turvallisuus ja Tietosuoja:

- Jotta jokaisella olisi turvallinen olo, tuntia ei tallenneta millään muotoa, edes yksityiskäyttöön. Osallistumalla suostut tähän sopimukseen. :)


Näkemisiin tunnilla, iloisin terkuin Maija

Ilmoittautuminen ja maksaminen:

Luethan ennen ilmoittautumista: Käyttöehdot.

1. Ilmoittauduthan viimeistään osallistumispäivänä 2h ennen tunnin alkua (klo 9).

2. Täytäthän lomakkeen huolellisesti (tarkistathan, että meiliosoite on kirjoitettu oikein ja postilaatikossasi on tilaa, muuten linkki ei tule perille), ja kirjoitathan viestikenttään osallistumispäivämäärän.

3. Lähetettyäsi lomakkeen saat ilmoituksen sen vastaanottamisesta.

4. Saat linkin Viikkotunnille meiliisi 1h ennen aloitusta: klo 10. 

5. Nämä tunnit ohjataan Aasiasta käsin, joten jonkinmoisia teknisiä haasteita saattaa ilmetä. 🐒 Tästä syystä voit maksaa tunnin jälkeen lahjoituksena, klikkaamalla alla olevaa kuvaa, oman maksukyvyn ja mieltymyksesi mukaan: 1€, 5€, tai 10€.

Jos osallistut ensimmäistä kertaa, luethan ennen tuntia osion: 
Meditoiminen, Mindfulness ja MBSR TÄÄLTÄ! :)