Käyttöehdot

- Jotta kaikkien olisi hyvä olla -

Etä-osallistuminen

Ohjaus tapahtuu Zoom-videopuheluohjelmalla. Osallistuaksesi tarvitset tietokoneen (padi tai isohko älypuhelinkin käy), toimivan internet-yhteyden, web-kameran, sekä mikrofonin. Voit ladata ilmaisen Zoom-videopuheluohjelman hyvissä ajoin ennen tapaamista tietokoneellesi tästä! :) Osallistujat ottavat vastuun tekniikkansa toimimisesta. :)


Vinkkejä nettiyhteyden parantamiseksi

Kun netin kautta tavataan, jonkinlaiset tekniset häiriöt on mahdollisia, joten kiitän jo etukäteen kärsivällisyydestä! 🙏☺️

Jos olet huomannut, että sun netti pätkii, tai videokuva on hidas, niin tässä pari vinkkiä yhteyden parantamiseen: Etsi talosta paikka mokkulalle tai modeemille (padille) missä sen näytöllä on eniten tolppia. Ikkunan edessä voi usein olla otollinen paikka.

Voi myös avittaa, jos tietokone on lähellä aparaattia, vaikka samassa huoneessa, heikko signaali ei välttämättä riitä kauemmas. Vielä yksi jippo on Wifi-yhteyden sijaan yhdistää kone johdolla modeemiin, mokkulaan tai kännykkään.

Oli sitten modeemi, mokkula tai langallinen netti, niin sen nopeutta voi testata nopeustestillä: Tässä pari linkkiä, Googlesta löytyy lisää hakemalla nopeustesti (tai speedtest) ja oman liittymän nimi. Zoomi toimii hyvin, jos lataus (download) ja lähetysnopeus (upload) on vähintään 10. Meillä on dna:n modeemi, ja dna:n nopeustesti näyttää latausta ja lähetystä 40-70 nopeudella.

https://www.dna.fi/nopeustesti

https://elisa.fi/nopeustesti/

https://www.telia.fi/kauppa/kodin-netti/tee-nopeustesti


Muuta tärkeää

Koronan leviämisen estämiseksi lähi-tapaamisilla pidetään maskeja suositusten mukaisesti. Tulethan lähinä paikalle oireettomana ja rokotettuna. :) Lähi-tapaamiset muutetaan etä-tapaamisiksi, mikäli tartuntatilanne pahenee, tai THL kehoittaa välttämään kontakteja.

Ilmoittautuminen tapahtuu kunkin tuotesivun lopussa olevalla lomakkeella. Täytäthän sen huolellisesti. Ilmoittautumalla sitoudut maksamaan laskun, sekä myöhästymiskulut (Ei koske Ilmaista tuntia). Mikäli ilmoittauduit lähinä ja paikat ovatkin jo siinä vaiheessa täynnä, sinua ei laskuteta.

Täytäthän lomakkeeseen vaaditut kohdat. Osoitetietoja ei käytetä mainostukseen, eikä muuhunkaan firman toiminnan edistämiseen, Laskutuspalvelumme tarvitsee täydet yhteystiedot maksullisille tunneille Käyttöehtojen toteutumiseksi.

Laskutuksesta ja perinnästä huolehtii laskutusfirma Kassavirtanen. 

Irtotuntien laskun saat meilitse kuunvaihteessa. Jos olet osallistunut useamman kerran, kaikki kerrat laskutetaan yhteissummana.

8-Viikon kurssin laskutus viikkoa ennen kurssin alkua, maksu ennen ensimmäistä tapaamista.

Kun maksat eräpäivään mennessä vältyt turhilta lisäkuluilta. Jos laskua ei näy meilissäsi ilmoitettuun ajankohtaan mennessä, tarkistathan myös roskapostit. 


Peruutukset 

Irtotunneille osallistumispäivänä 2h ennen tuntia. (Mikäli et pääse Ilmaiselle tunnille, siitä ei tarvitse ilmoittaa). Mikäli peruutat osallistumisen tämän ajankohdan jälkeen, voit perua laskun, tai saada jo maksamasi summan takaisin viikon sisällä meilitse toimitetulla kuvalla lääkärintodistuksesta.

Seuraavaan Mindfulness-Tuokioon 2 päivää ennen klo 18 mennessä. Mikäli peruutat osallistumisen tämän ajankohdan jälkeen, voit perua laskun, tai saada jo maksamasi summan takaisin viikon sisällä meilitse toimitetulla kuvalla lääkärintodistuksesta. 

Ilmoittautuminen 8-viikon kurssille on sitova. Mikäli peruutat osallistumisen ilmoittautumisen jälkeen, voit perua laskun ennen sen lähetyspäivää tai saada maksamasi summan takaisin vain meilitse toimitetulla kuvalla lääkärintodistuksesta ennen ensimmäistä tapaamista. Kurssin alettua maksua ei palauteta.

Ohjelmiston muutokset ovat mahdollisia, muutoksista tulee tieto etusivulle. Äkillisistä peruutuksista (ohjaajan sairastapaus yms.) ilmoittautuneille lähetetään henkilökohtainen meili. Tällöin sinua ei laskuteta. 

!! Huom. Tehdään yhdessä kaikkien olo turvalliseksi! Tämän sivuston tarjoaman materiaalin ja palveluiden kaikenlainen kuvaaminen, tallentaminen ja kopioiminen, myös yksityiskäyttöön, on Suomen Lain nojalla kiellettyä. 

Vaikka tämä ihanata onkin, tämä ei ole terapiaa, tai lääketieteellistä hoitoa, jos olet sen tarpeessa, hakeuduthan lääkäriin. 💜

🙏 Sivuja käyttämällä suostut näihin sopimuksiin, kiitos paljon yhteistyöstä! 🙏