Käyttöehdot

- Jotta kaikkien olisi hyvä olla -

Tekniikasta

Etäohjaus tapahtuu Zoom-videopuheluohjelman välityksellä Online-Studiossa.

Osallistuaksesi tarvitset tietokoneen (padi tai isohko älypuhelinkin käy), toimivan internet-yhteyden, web-kameran, sekä mikrofonin. Voit ladata ilmaisen Zoom-videopuheluohjelman hyvissä ajoin ennen tapaamista tietokoneellesi tästä! :)  Osallistujat ottavat vastuun tekniikkansa toimimisesta. :)


Vinkkejä nettiyhteyden parantamiseksi

Kun netin kautta tavataan, jonkinlaiset tekniset häiriöt on mahdollisia, joten kiitän jo etukäteen kärsivällisyydestä! 🙏☺️

Jos olet huomannut, että sun netti pätkii, tai videokuva on hidas, niin tässä pari vinkkiä yhteyden parantamiseen: Etsi talosta paikka mokkulalle tai modeemille (padille) missä sen näytöllä on eniten tolppia. Ikkunan edessä voi usein olla otollinen paikka.

Voi myös hyvä, jos tietokone on lähellä aparaattia, vaikka samassa huoneessa, heikko signaali ei välttämättä riitä kauemmas. Vielä yksi jippo on Wifi-yhteyden sijaan yhdistää kone johdolla modeemiin, mokkulaan tai kännykkään.

Oli sitten modeemi, mokkula tai langallinen netti, niin sen nopeutta voi testata nopeustestillä: Tässä pari linkkiä, Googlesta löytyy lisää hakemalla nopeustesti (tai speedtest) ja oman liittymän nimi. Zoomi toimii hyvin, jos lataus (download) ja lähetysnopeus (upload) on vähintään 10. Meillä on dna:n modeemi, ja dna:n nopeustesti näyttää latausta ja lähetystä 40-70 nopeudella.

https://www.dna.fi/nopeustesti
https://elisa.fi/nopeustesti/
https://www.telia.fi/kauppa/kodin-netti/tee-nopeustesti

Muuta tärkeää

Koronan leviämisen estämiseksi live-tapaamisilla pidetään maskeja suositusten mukaisesti. Tulethan livenä paikalle oireettomana ja rokotettuna. :)

Ilmoittautuminen tapahtuu kunkin otsikko-sivun alla olevalla lomakkeella. Täytäthän sen huolellisesti. Ilmoittautumalla sitoudut maksamaan laskun. Lomakkeista näet laskutusajankohdat.

Laskutuksesta ja perinnästä huolehtii laskutusfirma Kassavirtanen, laskun saat meilitse. Ilmoittautumalla sitoudut maksamaan laskun, kun maksat eräpäivään mennessä vältyt turhilta lisäkuluilta. Jos laskua ei näy meilissäsi ilmoitettuun ajankohtaan mennessä, tarkistathan myös roskapostit.


Peruutukset 

Viikkotunneille osallistumispäivänä klo 16 mennessä. Mikäli peruutat osallistumisen tämän ajankohdan jälkeen, voit perua laskun, tai saada jo maksamasi summan takaisin viikon sisällä toimitetulla lääkärintodistuksella.

Seuraavaan Mindfulness-Tuokioon To 1.9.22 klo 18 mennessä. Mikäli peruutat osallistumisen tämän ajankohdan jälkeen, voit perua laskun, tai saada jo maksamasi summan takaisin viikon sisällä toimitetulla lääkärintodistuksella. 

Ilmoittautuminen 8-viikon kurssille on sitova. Mikäli peruutat osallistumisen ilmoittautumisen jälkeen, voit perua laskun ennen sen lähetyspäivää tai saada maksamasi summan takaisin vain lääkärintodistuksella ennen ensimmäistä tapaamista. Kurssin alettua maksua ei palauteta.

Ohjelmiston muutokset on mahdollisia, muutoksista tulee tieto etusivulle. Äkillisistä peruutuksista (ohjaajan sairastapaus yms.) ilmoittautuneille lähetetään henkilökohtainen meili.

Vaikka tämä ihanata onkin, tämä ei ole terapiaa, tai lääketieteellistä hoitoa, jos olet sen tarpeessa, hakeuduthan lääkäriin.


!! Huom. Tehdään yhdessä kaikkien olo turvalliseksi! Tämän sivuston tarjoaman materiaalin ja palveluiden kaikenlainen kuvaaminen, tallentaminen ja kopioiminen on lain nojalla kiellettyä.


Sivuja käyttämällä suostut näihin sopimuksiin, kiitos paljon yhteistyöstä! :)