8-Viikon Kurssi

- Haluatko pysyviä muutoksia elämääsi? Tämä kurssi on sinua varten! -

🌴⭐️ Tulossa Tammi-Helmikuussa ⭐️🌴

ETÄNÄ ETELÄSTÄ


Mbsr & Mindfulmind 8-Viikon Kurssi

Rentoutusta, Stressinhallintaa 

ja kaupan päälle Valohoitoa!


- Tarkemmat tiedot päivittyvät tähän syksyn aikana.

- Voit myös ilmoittautua postituslistalle etusivun lopusta

niin saat tietoa ensimmäisten joukossa. 😊


Mitä hyötyä kurssista on?


TYÖSTÄ JA ARJESTA RENNOMPAA. MBSR-harjoitteet opettavat päästämään turhista ajatuksista irti ja keskittymään oleelliseen, niin työssä kuin kotonakin. Saat myös apukeinoja itsesi ja muiden kohtaamiseen lempeästi ja johdonmukaisesti.

LISÄÄ HENKISTÄ JA FYYSISTÄ HYVINVOINTIA. Keho ja mieli on on ihmeellinen itsestään huolehtiva organismi, joka seuraa aivojen ohjeita. Stressitilassa elimistön normaalit paranemis- ja palautumistoiminnot voi mennä jäihin ja olo muuttua kehnoksi. Kurssin harjoitusten avulla opetellaan palaamaan ajatusten pyörteistä takaisin tähän hetkeen, opit miten stressireaktio syntyy ja miten sen saa rauhoitettua.

"Stressin syntyminen ei ole riippuvainen mahdollisesta stressinaiheuttajasta sinänsä, vaan siitä miten suhtaudumme siihen ja miten sitä käsittelemme. Se mitä me uskomme asiasta vaikuttaa lopputulokseen."

MBSR & MINDFULMIND TARJOAA PERINTEISEN KURSSIN LISÄKSI helposti omaksuttavaa tietoa aivojen toiminnasta, sekä mielen ja kehon potentiaalista, niin Mindfulnessin, kuin uusien aivotutkimustenkin näkökulmasta. Ymmärrys siitä mitä sisällämme tapahtuu auttaa sekä tukemaan, että syventämään harjoittelua.

TERVETULOA MATKALLE KOHTI PAREMPAA HUOMISTA! Tiedon ja taidon karttuessa, ymmärrys elämästä ja itsestä kasvaa. Stressin vähentyessä vointi ja jaksaminen paranee, pikkuhiljaa väritkin alkavat palaamaan harmaaseen arkeen ja ilo muuttaa etutaskuun. 

Tervetuloa mukaan meditoimaan, eli editoimaan mieltäsi. Lämpimin terkuin, Maija

p.s. Voit kuunnella tästä Pienen Rauhoittumisharjoituksen. Ennen aloittamista kannattaa hakeutua paikkaan missä sinua ei häiritä, tai voit laittaa luurit korville. Ethän meditoi ajaessa, tai muuta keskittymistä vaativan asian aikana. :)

Etä-osallistuminen

VOIT OSALLISTUA MISTÄ HALUAT, kotoa, mökiltä, työpaikalta, ympäri Suomea, tai ulkomailta, paikasta missä voit sulkea oven takanasi, ja sinulla on toimiva nettiyhteys.

ETÄOSALLISTUMINEN ON HELPPOA, siinä voi säästää aikaa ja vaivaa. Osallistumista ei tarvitse välttämättä perua hieman huonovointisena, tai huolehtia maskeista yms.

SAATAT HÄMMÄSTYÄ miten ryhmän ja ohjaajan läsnäolo, sekä tuki huokuu ruudun läpi.

LISÄKSI LÄSNÄOLO INTEGROITUU ARKEEN helpommin harjoittaen siellä missä normaalistikin elelet.