8-Viikon Kurssi

- Haluatko pysyviä muutoksia elämääsi? Tämä kurssi on sinua varten! -

MBSR & MINDFULMIND 8-VIIKON KURSSI

7.1.24 - 25.2.24

🌴 Su klo 11-13 Etänä Etelästä 🌴

Uutta!! Harjoitushetket Keskiviikkoisin

Kurssin hinta & Ilmoittautuminen


Ilmoittautuminen on sitova. Luethan ennen ilmoittautumista Käyttöehdot.

Kannattaa ilmoittautua ajoissa, niin ei mene tarjous sivu-suun. ☺️

- 150€ Tämän kurssin kertaajan Hinta, To 30.11.23 klo 18 asti.

- 250€ Ennakko-Ilmoittautujan Hinta, Su 17.12.23 klo 18 asti.

- 350€ Perushinta (viimeinen ilmoittautuminen), To 28.12.23 klo 18 asti. Tämän jälkeen voit kysellä peruutuspaikkoja. 

Jos rahatilanteesi on tällä hetkellä haastava, otathan minuun yhteyttä, niin sovitaan sinulle sopiva maksujärjestely.

Kurssin osallistujamäärä: min. 5 - max. n. 15 hlö. - Kurssi toteutetaan mikäli minimiosallistujamäärä täyttyy 10 päivää ennen kurssin alkua. Edit: Kurssi on varmistunut.


🎄 Mindfulmind.fi on Joululomalla 22.12.23-27.12.23 & 31.12.23-2.1.24 🎄 

Voit tänä aikana ilmoittautua tai lähettää kysymyksiä kurssista, vastauksen saat loman jälkeen. Leppoisaa Joulunaikaa! 💜

Tarkempaa tietoa kurssista


MITÄ HYÖTYÄ KURSSISTA ON?

TYÖSTÄ JA ARJESTA RENNOMPAA. MBSR-harjoitteet opettavat päästämään turhista ajatuksista irti ja keskittymään oleelliseen, niin työssä kuin kotonakin. Saat myös apukeinoja itsesi ja muiden kohtaamiseen lempeästi ja johdonmukaisesti.

LISÄÄ HENKISTÄ JA FYYSISTÄ HYVINVOINTIA.Keho ja mieli on on ihmeellinen itsestään huolehtiva organismi, joka seuraa aivojen ohjeita. Stressitilassa elimistön normaalit paranemis- ja palautumistoiminnot voi mennä jäihin ja olo muuttua kehnoksi. Kurssin harjoitusten avulla opetellaan palaamaan ajatusten pyörteistä takaisin tähän hetkeen, opit miten stressireaktio syntyy ja miten sen saa rauhoitettua.

"Stressin syntyminen ei ole riippuvainen mahdollisesta stressinaiheuttajasta sinänsä, vaan siitä miten suhtaudumme siihen ja miten sitä käsittelemme. Se mitä me uskomme asiasta vaikuttaa lopputulokseen."

MBSR & MINDFULMIND TARJOAA PERINTEISEN KURSSIN LISÄKSI viikottaisen harjoitushetken, sekä helposti omaksuttavaa tietoa aivojen toiminnasta ja mielen & kehon potentiaalista, niin Mindfulnessin, kuin uusien aivotutkimustenkin näkökulmasta. Ymmärrys siitä mitä sisällämme tapahtuu auttaa sekä tukemaan, että syventämään harjoittelua.

TERVETULOA MATKALLE KOHTI PAREMPAA HUOMISTA! Tiedon ja taidon karttuessa, ymmärrys elämästä ja itsestä kasvaa. Stressin vähentyessä vointi ja jaksaminen paranee, pikkuhiljaa väritkin alkavat palaamaan harmaaseen arkeen ja ilo muuttaa etutaskuun.


MITÄ KURSSI SISÄLTÄÄ?

OHJAUSTA YHTEENSÄ 22h +materiaalia ja tukea 2kk ajan.

8 VIIKOTTAISTA TAPAAMISTA. Jokainen tapaaminen kestää n. 2 tuntia. Voit varata ensimmäiselle ja viimeiselle tapaamiselle puolisen tuntia lisäaikaa (lopetus viimeistään klo 13.30).

TAPAAMISET KOOSTUU ohjatuista meditaatioharjoituksista, syventävästä informaatiosta, sekä muista lempeää läsnäoloa tukevista harjotteista. Meditaatiot on kestoltaan 5-45 min. ja ne sisältävät myös rauhallista Mindfulness-Joogaa.

PÄIVÄN PÄÄTTEEKSI SAAT MEILIISI KOTITEHTÄVÄT, joita voit tehdä itsellesi sopivana ajankohtana viikon aikana. Kotitehtävät sisältävät mm. harjoitus-äänitteitä (mp3 muodossa), sekä pientä luettavaa.

UUTTA!! 7 HARJOITUSHETKEÄ. Saat linkin, jolla pääset katsomaan joka keskiviikko ilmestyvän uuden videotallenteen, itsellesi sopivaan aikaan. ☺️

KURSSIIN KUULUU MYÖS VAIKUTTAVA 4H HARJOITUSPÄIVÄ La 17.2.24 klo 10-14. Päivän aikana tehdään useita eri meditaatioita ja vain ohjaaja on äänessä. Näin pääset kokemaan pitkäkestoisemman harjoittelun voimakkaat vaikutukset!


MUUTA TÄRKEÄÄ

ENNEN KURSSIA JA SEN JÄLKEEN osallistujat saavat täytettäväkseen haastattelu-kaavakkeet. Näiden täyttäminen kuuluu olennaisena osana kurssiin.

OHJAAJA ON TUKENASI koko kurssin ajan. Ei tarvitse yksin pähkäillä, voit kysyä neuvoa ja saada tukea harjoittamiseen puhelin- tai meilivastaanotoilla. Meiliin vastailen pääsääntöisesti ma-to 24 h sisällä, ja Zoom-puheluvastaanotto voidaan sopia molemmille sopivaan aikaan.

OSALLISTUMINEN EI VAADI AIKAISEMPAA KOKEMUSTA MEDITOINNISTA, toivon vain sitoutumista kurssiin (tapaamisiin ja kotiharjoitteluun), sekä uteliasta ja avointa mieltä.

ENTÄ, JOS OHJAAJAN NETTI KAATUU? Ei huolta. Jos kävisi niin hullusti, että nettini sanoisi sillä hetkellä sopimuksensa irti, kuvaan tapaamisesta videon ja lähetän sen viimeistään seuraavana aamuna. Muuten tapaamisia ei tallenneta millään muotoa, jotta kaikilla olisi turvallinen olo.

SAAT KURSSISTA TODISTUKSEN käytyäsi vähintään 6/8 tapaamisella, sekä osallistumalla Harjoituspäivään. Mikäli poissaoloja on tiedossa kurssin aikana enemmän kuin 2, kannattaa osallistua paremmalla ajalla.

Huomioithan, että tämä ei ole lääketieteellistä tai terapeuttista hoitoa, jos olet sellaisen tarpeessa otathan yhteyttä lääkäriin. 👍


Tervetuloa mukaan meditoimaan, eli editoimaan mieltäsi. Lämpimin terkuin, Maija

Kurssin käyneiden kokemuksia


"Kurssi ja harjoitukset vaikuttavat myönteisesti arkeen ja elämään. Ohjaajan tyyli ohjata on ihan huippu. Täyttä asiaa, huumorilla höystettynä. Maijan lämpö ja myönteinen energia jo itsessään saa hyvälle fiilikselle. Erityiskiitos vielä Maijan äänelle ja puhetyylille, ääniyliherkänkin on helppo meditoida Maijan äänen saattelemana." ❤ - Anne L

"Kurssi oli todella vaikuttava kokemus siinä elämänvaiheessa. Aion osallistua uudelleen!" - K

"En oisi arvannut miten paljon kurssi voi vaikuttaa elämään!" - Mä

"Ikuisena skeptikkona minulle tarjoutui sopiva tilaisuus lähteä kokeilemaan ja uteliaisuudesta lähdin mukaan. Sain elämääni apua, jota en olisi ikinä uskonut saavani. Maija tyyli ohjata on iloinen, innostava ja elämänmyönteinen. Saa happamammankin körilään mukaan harjoituksiin. Erittäin positiivinen kokemus!" - Toni L.

"Pidin kovasti ohjaajan tavasta selittää asioita." - Katri

"Suosittelen kurssia lämpimästi, jos olet kiinnostunut oman elämän hallinnasta ja tässä hetkessä elämisen hyödyistä. Kurssi antaa eväät, mutta työ on tehtävä itse. Harjoituksen kautta kurssin opetukset tulevat avuksi omaan elämään. Jos et muista tai ehdi harjoitella, Maijan ohjaamat Viikkotunnit ovat oiva tapa harjoitusten tekemiseen ja asioiden kertaamiseen. Maijan selkeä ja miellyttävä tapa opettaa ja ohjata miellytti erityisesti. Kiitos!" - Lea

"Maijan ääni on miellyttävä ja rentouttava ja tunsin itseni aina hyväksytyksi ja toivotuksi mukaan. Harjoitukset ovat rauhoittaneet mieltä ja vahvistaneet kehoa. Joka kerran jälkeen on ollut hyvä fiilis ja energia. Kurssin jälkeen olen pyrkinyt saamaan harjoitteita osaksi elämääni ja arkeani. Paljon on jäänyt käteen ja paljon on vielä opittavaa. Innostuin myös lukemaan aiheesta ja näin syventämään kokemustani jälkikäteen. Olen enemmän kuin tyytyväinen itseeni että lähdin mukaan ja kiitollinen siitä että tielleni sattui juuri Heikkilän Maija!" - S

"Stressin hallinnan omaksuminen ei ole ollut minulle pika-oppi, vaan menetelmään kasvaminen on tapahtunut ajan ja kertauksen avulla. Olen käynyt kolme kahdeksan viikon kurssia Maijan ohjauksessa ja nyt alan tuntea luontevana harjoitteiden tekemisen, ilman ryhmää ja ohjaajan nauhaakin. Ryhmä on tuonut uusia tuttavuuksia ja heitä haluan tavata tunneilla edelleenkin. Kiitollisin mielin!" - Mummi