Mindfulness-Tuokio 

 - Lempeää vetreytystä ja rentoutusta -

Tervetuloa Mindfulness-Tuokioon!

La 3.9.22 klo 12-14 (2h) 

LIVENÄ 35€, ETÄNÄ 25€

Edit: Vuoden 2022 virallinen ohjelma on päättynyt, uutta tulossa! :)

Tuokion Sisällöstä

- Tämän 2 tunnin aikana tehdään mm. hieman lempeää Mindfulness-Joogaa, Kehonrentoutusta, sekä voimaannuttavia ja myötätuntoa lisääviä mielikuvaharjoituksia. Kuulet myös mietelmiä mielestä ja Mindfulnessista, lisäksi saat vinkkejä ja opastusta itsesi rauhoittamiseksi ja rentouttamiseksi.

- Tuokio sopii niin ensikertalaisille, kuin Mindfulness-konkareillekin. Olet tervetullut sellaisena kuin olet.:)

- Voit halutessasi lukea lisää MBSR-harjoitteista sivulta: Lisämateriaali
Osallistumisohjeet

Luethan ennen osallistumista Käyttöehdot.


☀️ ETÄ-OSALLISTUMINEN:


Tekniikasta:

- Tarvitset tuntia varten tietokoneen (padi tai puhelinkin käy), ja siihen Zoom-videopuheluohjelman: https://zoom.us/download

- Jos sinun nettiyhteys katkeaa, voit tulla samalla linkillä takaisin odotushuoneeseen, josta pääset sisään harjoitusten välissä. Jos mun nettiyhteys katkeaa, odottele kaikessa rauhassa, ilmestyn ruutuun jahka yhteys taas toimii.

Tarpeistosta:

- Etänä voit varata itsellesi Joogamaton tai jonkin muun sopivan pehmeän alustan (+ vähän alustaa leveämmän tilan lattialta), lisäksi kenties pienen tyynyn ja viltin (paikallaan ollessa voi tulla vilu). Käsien jatkeeksi voit ottaa joogavyön, huivin tai tavallisen vyön. Jos tilanne sitä vaatii, voit myös osallistua makuullaan sängystä. 👍☀️ LIVE-OSALLISTUMINEN: 

Livepaikasta:

- Tilana toimii täysin remontoitu ja tunnelmallinen Aitan Vintti aidossa maalaismaisemassa Askolassa (n.50min. Helsingistä), tarkemmat tiedot saat ilmoittauduttuasi. Tila on lämmitetty, siellä on tuoleja, WC, vesipiste, vedenkeitin ja teepusseja, sekä jääkaappi.
- Vintin ovet aukeavat klo 11.40. Tulethan paikalle rauhoittumaan viimeistään klo 11.50. 🙏
- Livepaikkoja on 8, jotka täyttyvät ilmoittautumisjärjestyksessä. - Edit: livepaikat on La 3.9.22 täynnä, etäpaikkoja jäljellä. :)

Tarpeistosta:

- Paikan päällä on jokaiselle ohut retkipatja, tyyny, sekä huopa.
- Voit halutessasi tuoda itsellesi lisäalustan (joogamatto, toinen retkipatja, petauspatja tms. missä on mukava makailla)Lisälämmikettä, esim. villasukat, tai neuletakin, ja käsien jatkeeksi joogavyön, huivin tai tavallisen vyön. 
- Paikalla voi olla riskiryhmäläisiä, joten tulethan Vintille vain "piikit hihassa", tai lähiaikoina sairastetusta Koronasta kokonaan toivuttuasi. Voit halutessasi pitää maskia Tuokion ajan.
- Jos olet sairastunut, tai sinulla on oireita, jääthän kotiin.


Turvallisuus ja Tietosuoja 

Jotta jokaisella olisi turvallinen olo, Tuokiota ei tallenneta millään muotoa. 

Osallistumalla suostut tähän sopimukseen. Kiitos yhteistyöstä. :)


Nähdään tuossa Tuokiossa, iloisin terkuin Maija

"Matkalla Askolaan, betoniviidakon vaihtuessa viljapeltoihin, huomasin huokaisevani helpotuksesta."

Ilmoittautuminen ja maksaminen

Luethan ennen ilmoittautumista: Käyttöehdot.

1. Ilmoittauduthan Tuokioon viimeistään 2 päivää aiemmin klo 18 mennessä.

2. Täytäthän lomakkeen huolellisesti (tarkistathan, että meiliosoite on kirjoitettu oikein ja postilaatikossasi on tilaa). Kirjoitathan viestikenttään osallistumispäivämäärän, sekä: ETÄ tai LIVE. 

(Livepaikkoja on 8, ja ne täyttyvät ilmoittautumisjärjestyksessä. :) - Edit: livepaikat on La 3.9.22 täynnä, etäpaikkoja vielä jäljellä.

3. Lähetettyäsi lomakkeen saat ilmoituksen sen vastaanottamisesta.

4. Saat linkin ja lisäinfon Tuokioon meilitse 2 päivää aiemmin klo 18 jälkeen. 

Ilmoittautumalla sitoudut maksamaan laskun, jonka saat meiliisi tuokion jälkeisenä päivänä. Peruutukset Käyttöehtojen mukaisesti. :)