Ilmainen Mindfulness-tunti

- 16.8.22 klo 18-19 & 25.9.22 klo 12-13 etänä -

Tervetuloa Ilmaiselle Tunnille etänä! 

MINDFULNESS-JOOGA & KEHOMEDITAATIO

TI 16.8.22 klo 18-19  &  SU 25.9.22 klo 12-13

Osallistumisohjeet: 

Luethan ennen ilmoittautumista Käyttöehdot.


Tekniikasta: 

- Tarvitset tuntia varten tietokoneen (padi tai puhelinkin käy), ja siihen Zoom-videopuheluohjelman: https://zoom.us/download

- Tiistain tunti alkaa klo 18 ja Sunnuntain klo 12. Sekä omaksi, että toisten iloksi, tulethan ajoissa paikalle, viimeistään viittä vaille. 🙏 Yhteinen videokuva aukeaa n. 15 minuuttia ennen tunnin alkua, jolloin voit testailla, että yhteys, kuva, sekä ääni toimii. 

- Jos sinun nettiyhteys katkeaa, voit tulla samalla linkillä takaisin odotushuoneeseen, josta pääset sisään harjoitusten välissä. Jos mun nettiyhteys katkeaa, odottele kaikessa rauhassa, ilmestyn ruutuun jahka yhteys taas toimii. 


Tunnin sisällöstä: 

- Tunti sisältää rauhallista Mindfulness-Joogaa, hermostoa rauhoittavan Kehomeditaation, sekä ajatuksia stressinhallinnasta. Tunnin lopuksi voidaan mahdollisesti vaihtaa pari sanaa kokemuksesta.

- Harjoitteet sopii niin ensikertalaisille, kuin Mindfulness-konkareillekin. Olet tervetullut sellaisena kuin olet. :)


Tarpeistosta: 

- Voit varata itsellesi sopivan alustan (joogamatto, patja tms.), hieman alustaa leveämmän tilan lattialta, ja kenties pienen tyynyn pään alle. Voit myös varmuudeksi varautua joogavyöllä (tai huivilla/nauhalla tms.).

- Pukeutua voit joustaviin vaatteisiin, lisäksi voit ottaa viereesi vesipullon, sekä lämmikettä (esim. huopa, villatakki, villasukat). 

- Jos sinun polvet on kipeänä, vilkaisethan ennen tuntia vaihtoehtoiset jooga-liikkeet  täältä.


Turvallisuus ja Tietosuoja: 

- Jotta jokaisella olisi turvallinen olo, tuntia ei tallenneta millään muotoa. Osallistumalla suostut tähän sopimukseen. :)


Näkemisiin tunnilla, iloisin terkuin Maija

Ilmoittautuminen

Luethan ennen ilmoittautumista Tekniikasta ja Vinkkejä nettiyhteyden parantamiseksi täältä: Käyttöehdot.

1. Ilmoittauduthan viimeistään osallistumispäivänä 2 h ennen tunnin alkua: Su klo 10.00.

2. Täytäthän lomakkeen (tarkistathan, että meiliosoite on kirjoitettu oikein ja postilaatikossasi on tilaa, muuten linkki ei tule perille:), ja kirjoitathan viestikenttään osallistumispäivämäärän.

2. Lähetettyäsi lomakkeen saat ilmoituksen sen vastaanottamisesta.

3. Saat meiliisi Zoom-linkin 1h ennen aloitusta: Su 25.9.22 klo 11.

p.s. Jos tykkäsit ohjauksesta ja rahatilanteesi on vallan mainio, voit tehdä pienen lahjoituksen Mindfulmind.fi:lle klikkaamalla kuvaa: