Ilmainen Mindfulness-tunti

- Su 15.1.23 klo 11-12 etänä -

Tervetuloa Ilmaiselle Tunnille etänä! 🌴

MINDFULNESS-JOOGA & MYÖTÄTUNTO

- Mukaan mahtuu 100 ensimmäistä linjoille tulijaa. Tämä tunti ohjataan Aasiasta käsin, joten toivon joustamista ja kärsivällisyyttä, jos jonkinmoisia teknisiä haasteita ilmenee. 🐒 

SU 15.1.23 klo 11-12

Osallistumisohjeet: 

Luethan ennen ilmoittautumista Käyttöehdot.


Tekniikasta: 

- Tarvitset tuntia varten tietokoneen (padi tai puhelinkin käy), ja siihen Zoom-videopuheluohjelman: https://zoom.us/download

- Sekä omaksi, että toisten iloksi, tulethan ajoissa paikalle, viimeistään viittä vaille. 🙏 Yhteinen videokuva aukeaa n. 15 minuuttia ennen tunnin alkua, kukin vastaa omasta tekniikastaan, tulethan hyvissä ajoin testaamaan, että yhteys, kuva ja ääni toimii. :)

-  Jos sinun nettiyhteys katkeaa, voit tulla samalla linkillä takaisin odotushuoneeseen, josta pääset sisään harjoitusten välissä. Jos mun nettiyhteys katkeaa, odottele kaikessa rauhassa, ilmestyn ruutuun jahka yhteys taas toimii. 

- Laitathan itsellesi muistutuksen tunnista kännykkään! :)


Tunnin sisällöstä: 

- Tunti sisältää rauhallista Mindfulness-Joogaa, voimistavan mielikuvameditaation, sekä ajatuksia stressinhallinnasta. Tunnin lopuksi voidaan mahdollisesti vaihtaa pari sanaa kokemuksesta.

- Harjoitteet sopii niin ensikertalaisille, kuin Mindfulness-konkareillekin. Olet tervetullut sellaisena kuin olet. :)


Tarpeistosta: 

- Voit varata itsellesi sopivan alustan (joogamatto, patja tms.), hieman alustaa leveämmän tilan lattialta, ja kenties pienen tyynyn pään alle. Voit myös varmuudeksi varautua joogavyöllä (tai huivilla/nauhalla tms.).

- Pukeutua voit joustaviin vaatteisiin, lisäksi voit ottaa viereesi vesipullon, sekä lämmikettä (esim. huopa, villatakki, villasukat). 

- Jos sinun polvet on kipeänä, taiteltu pyyhe polvien alla voi avittaa, voit myös varata itsellesi tuolin tai jakkaran avuksi. Vilkaisethan ennen tuntia vaihtoehtoiset jooga-liikkeet  täältä.


Turvallisuus ja Tietosuoja: 

- Jotta jokaisella olisi turvallinen olo, tuntia ei tallenneta millään muotoa, edes yksityiseen käyttöön. Osallistumalla suostut tähän sopimukseen. :)


Näkemisiin tunnilla, iloisin terkuin Maija

Ilmoittautuminen

Luethan ennen osallistumista Käyttöehdot. 

1. Ilmoittauduthan viimeistään osallistumispäivänä 2h ennen tunnin alkua (klo 9).

2. Täytäthän lomakkeen huolellisesti (tarkistathan, että meiliosoite on kirjoitettu oikein ja postilaatikossasi on tilaa, muuten linkki ei tule perille), ja kirjoitathan viestikenttään osallistumispäivämäärän.

3. Lähetettyäsi lomakkeen saat ilmoituksen sen vastaanottamisesta.

4. Saat linkin meiliisi 1h ennen aloitusta.

p.s. Mukaan mahtuu 100 ensimmäistä linjoille tulijaa. Tämä tunti ohjataan Aasiasta käsin, joten toivon joustamista, sekä kärsivällisyyttä mahdollisten teknisten haasteiden kanssa. 🐒 

p.s. Jos tykkäsit ohjauksesta ja rahatilanteesi on vallan mainio, voit tehdä pienen lahjoituksen Mindfulmind.fi:lle klikkaamalla kuvaa: